Beeldvorming | Home4One | Woonruimte voor mensen die alleen wonen en singles

betaalbaar wonen voor iederéén...

Singles, stop met eten weggooien!

singleeten
Alleenstaanden en jongeren verspillen veel voedsel. Zonde, vonden studenten van de Fontys Hogeschool uit Eindhoven. Zij bedachten een kookboek met eenpersoonsrecepten voor twee dagen. Dit artikel laat zien dat de single een doelgroep is dat steeds vaker als een aparte doelgroep wordt gezien. Lees meer..

Van oude vrijster tot happy single

Pasted Graphic 4
In de media wordt er veel gesproken over alleenstaanden, of singles, of vrijgezellen. Er bestaan veel en uiteenlopende termen voor mensen zonder partner. Dit artikel schept een overzicht over de ontwikkeling van 'oude vrijster' tot 'happy single'. Lees meer..

Singles zijn zielig. Toch?

Pasted Graphic 2
Het fenomeen single wordt steeds gewoon en verdringt misschien zelfs het gezien als hoeksteen van de samenleving. Toch worden – met name langdurige – singles vaak nog met medelijden bekeken. Dit artikel gaat in op dit nog steeds overheersende beeld van de singles. Lees meer..

Heb je nou al een vriend?

Pasted Graphic
Een single vrouw is een mannenverslindend feestbeest of een eenzame ziel op zoek naar liefde. Dit artikel gaat over de eenzijdige beeldvorming van alleenstaanden. Lees meer..